beyaz pirinç un için ürünler (26)

Mısır Yem Unu

Mısır Yem Unu

La farine fourragère, sous-produit issu de la transformation du grain de maïs, est un ingrédient essentiel à l'apport nutritionnel de l'alimentation pour bétail. Recherché pour ses teneurs en amidon, il s'additionnera parfaitement aux diverses formulations des aliments pour animaux.
Susam Tohumu

Susam Tohumu

Susam tohumları, beyaz, kahverengi, siyah, kırmızı ve sarı gibi çeşitli renklerde bulunan çok yönlü bir bileşendir. Bu tohumlar, paketlemeden önce siyah kabuğun çıkarılması için kabukları soyulmuş olarak gelir ve daha koyu tohumlar en fazla lezzeti sunar. Susam tohumları, ekmek ve çörekler için yaygın olarak kullanılan, ağızda taze bir patlama hissi veren fındıksı bir lezzete sahiptir. Ayrıca, Asya mutfağında salataların ve kızartmaların üzerine serpilir. Öğütülmüş susam, Orta Doğu'da temel bir macun olan Tahini'nin ana bileşenidir ve tohum barlarında, tavuk yemeklerinde ve pirinç yemeklerinde kullanılır.
Kahverengi pirinç unu

Kahverengi pirinç unu

Bu unun ham maddesi, içinde büyük miktarda lif bulunan kahverengi pirinçtir. Kahverengi pirinçte ayrıca birçok B vitamini bulunmaktadır. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), çoğu vitamin ve mineralin korunmasına olanak tanır. Ağırlık: 500 g
Pirinç (Rapan)

Pirinç (Rapan)

Tesisimizde soyulmuş, temizlenmiş ve parlatılmış Rapan tipi pirinç.
PİRİNÇ

PİRİNÇ

Uzun taneli pirinçten kısa taneli pirince en iyi pirinci tedarik ediyoruz Uzun Taneli Beyaz Pirinç Parboiled Pirinç Kısa Taneli Pirinç Kırık Pirinç
Kırılmış buğday

Kırılmış buğday

Kırılmış buğday
Buğday

Buğday

Bu sektörde geniş bir endüstriyel deneyim ve uzmanlık sunuyoruz, Yüksek kaliteli Tam Buğday Tahılı yelpazesi sunmaktayız. Bu buğday yelpazesini çok hijyenik ve standart boyutlu ambalajlarda sunuyoruz. Ambalajlarımız, müşterinin ihtiyaç ve taleplerine göre çeşitli miktar boyutlarında mevcuttur. Ayrıca, temin ettiğimiz buğday tamamen geleneksel yöntemlerle üretilmektedir, bu da hem kalitesini hem de besin değerlerini garanti etmektedir.
Süt tozu

Süt tozu

Laktoz, yağsız süt tozu, tam yağlı süt tozu, tatlı peynir altı suyu tozu, süt proteini, kazein vb. Minimum sipariş tam paletler H1 paletlerde teslimat mümkün
Buğday kepeği

Buğday kepeği

Saman buğdayı, hayvan yemi olarak ve besin değeri çok iyidir. Buğday kepeği, protein, yağ, lif ve enerji açısından dengeli bir miktara sahiptir, bu nedenle bu kepeğin inek yemi olarak kullanımı çok önemlidir.
Un ambalajı

Un ambalajı

Piyasada birçok çeşit ve türde un bulunmaktadır. İhtiyaçlarınıza bağlı olarak, ihtiyaçlarınızı karşılayacak şekilde ambalaj üreteceğiz. Ürünü sergilemeye olanak tanıyan yarı saydam ambalajı veya güneş ışığından koruyan bir katmanla tamamen baskılı ambalajı öneriyoruz.
Beyaz Karabuğday

Beyaz Karabuğday

Soyulmuş doğal kara buğday tohumlarından elde edilen beyaz karabuğday, hafif tadı ve zengin besin değerleri ile öne çıkmaktadır. Tohum, ısıl işleme tabi tutulmamıştır. Ürünün tüketimi ile birlikte, diyetimizi antioksidanlar, magnezyum, kalsiyum, demir ve silis gibi değerli sağlık yararları ile zenginleştirmiş oluyoruz. Lif kaynağı olan beyaz karabuğday, özellikle ana yemeklerde pirinç, patates veya makarna yerine kullanılabilecek doyurucu bir ek olarak mükemmel bir seçimdir.
Süzme süt tozu

Süzme süt tozu

Süzme süt tozu, pastörize edilmiş süzme sütünden su içeriğinin, sprey kurutma adı verilen bir işlemle çıkarılmasıyla üretilir. Süzme süt tozunun sınıflandırması, üretim sırasında uygulanan ısıtma işlemine dayanır ve bu işlem yüksek ısı, orta ısı veya düşük ısı olarak kategorize edilebilir. * Daha standartlaştırılmış ürünler mevcuttur.
amino asitler

amino asitler

amino asitlerin gıda sanayi ve ilaç sanayi için yüksek kalite ve en iyi fiyat ile Çin'den üretilmesi.
Dilimlenmiş Badem

Dilimlenmiş Badem

Görünüm ve Doku Beyaz/bej rengi, çubuk şeklinde; Nazik ve hafif çıtır bir doku. Kullanım Enerji barları ve protein takviyeleri, çikolatalar ve hamur işleri, salatalar, yoğurt ve yulaf kaplamaları, tahıllar ve granola için idealdir.
Gıda kalitesi

Gıda kalitesi

Gıda kalitesindeki N2O, azot protoksidi olup, tahmin edebileceğiniz gibi gıda endüstrisinde kullanılmakta ve bu nedenle bu endüstri için gerekli kaliteye sahiptir. Gerçekten de, bu azot protoksidi formu saflaştırılmıştır ve %99,7 saflık derecesine sahiptir. Gıda kalitesindeki azot protoksidi (N2O), özellikle krema şanti yükleyicilerinde kullanılmaktadır. Bu gaz, krema şanti yükleyicilerinde satılabilir ve krema şanti siphonuna yerleştirilebilir veya iyi bilinen krema şanti kartuşları aracılığıyla da temin edilebilir. Azot protoksidi (N2O), krema şanti siphonuna eklenen yağlı maddelerle karışarak bir köpük, krema veya şanti oluşturabilir. Bu avantajın yanı sıra, gıda endüstrisindeki azot protoksidinin (N2O) bir diğer avantajı da antibakteriyel özelliklere sahip olmasıdır. Bu sayede, krema şanti buzdolabında 10 güne kadar taze kalır.
Lavanta

Lavanta

Faydalar: lavandanın birçok faydalı etkisi olduğu söyleniyor. Lavanda, genellikle anksiyete, stres ve uykusuzluğa karşı kullanılır. Ayrıca depresyon, demans, ameliyat sonrası ağrı ve birçok başka durum için de kullanılır. Bu bitki, güzellik tedavileri ve cilt için çok değerlidir ve genellikle cilt temizliğine yardımcı olmak için parfümlerde ve şampuanlarda kullanılır. Gıda ve içeceklerde, lavanda aromatik bir bileşen olarak kullanılır. Kullanım: Lavanda en yaygın olarak aromaterapi ve dekorasyonda kullanılır ve ayrıca çay için ve yemek pişirmede de kullanılabilir. Ambalaj: 250g ve dökme
Sarımsak

Sarımsak

KURUTULMUŞ SARIMSAK FLAKALARI KURUTULMUŞ SARIMSAK KIVIRTIĞI KURUTULMUŞ SARIMSAK TOZU TAZE SOĞAN (Beyaz & Kırmızı) Botanik Adı: Allium sativum Net Ağırlık: Form Tipine Göre Değişir
Beyaz Sabun Pul

Beyaz Sabun Pul

Edna'nın El Kırıntıları, atölyede üretilen sabunlarımızın kalıntılarıdır. Kendi sıvı sabununuzu yapmak için idealdir! Zeytinyağı, hindistancevizi yağı, shea yağı. Beyaz kil.
Mısır unu

Mısır unu

mısır unu
Siyah Pirinç Unu

Siyah Pirinç Unu

Kimyasal gübreler ve pestisitler kullanılmadan organik tarım ile yetiştirilir. Araştırmalara göre, bir kaşık siyah pirinç kabuğu, bir kaşık yaban mersininden daha fazla antioksidan içerir, ancak daha az şeker ve daha fazla lif ile E vitamini barındırır. Antioksidanlar, kardiyovasküler hastalıklar, kanser ve bir dizi nörolojik hastalıkla mücadelede yardımcı olur. Siyah pirinç, tatlılar yaparken kahverengi veya beyaz pirinç yerine kullanılabilir; doğal tatlılığı nedeniyle genellikle puding yapımında tercih edilir. Siyah pirincin yabani pirinçle hiçbir ilgisi yoktur ve tartışmasız en faydalı pirinç türüdür. Ağırlık: 500 g
sert buğday

sert buğday

Durum buğdayı, genellikle irmik haline getirilen ve makarna yapmak için kullanılan bir bahar buğdayı çeşididir. Ayrıca daha ince bir un haline getirilebilir ve ekmek veya pizza hamuru yapmak için kullanılabilir.
Darısı unu

Darısı unu

Mısır unu, küçük çocuklar için gıda ve diyet ürünü olarak yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. Bu un, mükemmel bir potasyum kaynağı olduğu için de faydalıdır. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g
Tam buğday çavdar unu

Tam buğday çavdar unu

Ruhun en popüler kullanımı, ondan ekmek yapmaktır. Ayrıca genellikle börek, krep, muffin, kek ve diğer hamur işlerini yapmak için de kullanılır. Çavdar unu, kendine özgü aroması ve daha az kalori içermesiyle öne çıkar; bu nedenle kilo verme diyetine uyan insanlar arasında popülerlik kazanmıştır. Çavdar unu, gençlik ve güzellik kaynağı olan B, PP ve E vitaminlerini içerir. Bu unun bir diğer özelliği ise tam tahıl olmasıdır; yani, öğütme sırasında, çeşitli vitaminler ve mineraller içeren kabuk, tahıldan ayrılmaz. Soğuk öğütme teknolojisi (t < 40°C), vitaminlerin ve minerallerin çoğunu korumaya olanak tanır. Ağırlık: 500 g
Karışım 'Yumurta İkamesi'

Karışım 'Yumurta İkamesi'

Karışım, fırınlama sırasında yumurtaların kalınlaştırma özelliğini tamamen yerine alır. Karışımda hiçbir tat, koruyucu madde ve diğer zararlı gıda katkı maddeleri yoktur. Bu ürün glüten içermez. Ürün, her üretim aşamasında glüten için test edilmektedir. Garnec, Rusya'da ürünlerini "Çizgili Tahıl" ticari markasıyla etiketleme hakkını ilk elde eden firmadır. Bu ticari marka, çoğu gelişmiş ülkede tanınan Avrupa Çölyak Dernekleri'nin glütensiz ürünler için bir güvenlik işaretidir. Ağırlık: 300 g
Susam tohumu

Susam tohumu

Doğal beyaz/siyah susam tohumları, Soyulmuş susam tohumları - En yüksek kalitede susam tohumları sağlıyoruz Doğal beyaz susam Doğal siyah susam Soyulmuş susam tohumları
Granül Soğan

Granül Soğan

Soğan granülleri, bir çeşni türü olarak kullanılır. Konsantre aromalı granüller, dehidre soğanlardan elde edilir. Bu madde, genellikle soğan soğanlarından öğütülmüş dehidre soğanlardan yapılmıştır. Dehidrasyon nedeniyle, ürünün raf ömrü daha uzundur. Kurutulmuş soğanların bakteriyel enfeksiyonları önlediği ve çeşitli bakteriyel ve fungal enfeksiyon riskini azaltmaya yardımcı olduğu söylenmektedir. Soğan granülü, çeşitli yemekleri, baharat karışımlarını, marine soslarını, salata soslarını ve sosları zenginleştirmek için mükemmeldir. Soğan granülleri, yiyeceklerinizde ve içeceklerinizde geleneksel soğan tadını değiştirebilir. Ağlama! Garantili. Ambalaj: 250g, 500g ve dökme